Modele de case cu cerdac din lemn

Casele in Stil Traditional romanesc au fost date uitarii, locul lor fiind luat de case moderne fie lasate in paragina devenind doar niste darapanaturi. Interesant este INSA ca in ultima vreme interesul pentru aceste tipuri de case pare sa creasca astfel INCAT DIN ce in ce mai multe persoane sunt loirs sa afle Cat mai multe despre Casele in Stil romanesc. Cu tot respectul pentru Gheorghiță! AM depistat la această casă „sovejană” în spiritul tradiției arhitecturale și sculpturale Românești (țărănești) în lemn – ANASUL. Deasemeni șarpanta Care a fost proiectată și realizată foarte Frumos după tradiția asiatică a pagodelor și construcțiilor chinezești. Casa este un amalgame de preluări DIN mai multe culturi planetare. Les Mondializare! D`accord! Déplorâng însă PE CEI ce s`au, să proslăvească patriotismul, ancorarea în rădăcinile culturale românești, Vizavi de această frumoasă casă, dând dovadă de diletantism de înaltă clasă. Vorba lui nenea Iancu: – Bravos națiune, norod halal! Casele cu Cerdac sunt o solutie CONSTRUCTIVA intalnita in multe regiuni ALE Tarii, Cu unele diferente ce Tin de detaliile arhitecturale exterioare. Astfel de case sunt realizate DIN materiale Naturale, cum ar fi lemn sau chirpici, Cu acoperis DIN Tigla si menuiserie din lemn. Casa traditionala scandinava realizata din lemn masiv si acoperita cu Iarba, Perfect Integrata in Natura. Prispa din lemn Frumos ornata este una dintre atractiile casei. Ca Element distinct Este, Desigur, cerdacul, la Care se adauga acoperisul in Panta, camerele cu SoBe mari, beciul si tamplaria din lemn. Multe dintre elementele arhitecturale de la sunt extérieur realizate din lemn sculptat sau prelucrat Manual dans divers moduri.

Exteriorul este construit din lemn masiv, intériul este plaçât cu lambris din lemn iar usile si ferestrele din lemn stratificat. Insa nu doar Casa ci si gardul, pridvorul, PAVILIONUL, Foisorul, obloanele si mobilierul de Gradina au fost realizate Integral din lemn. In ziua de azi, putem alege DIN sute de modele de case si o putem construi o Casa dupa bunul plac, astfel INCAT nicio Alta Casa sa nu II semene. Daca astazi Mergi PE o Strada si Casele sunt foarte diferite intre ELE – Langa o Casa traditionala din lemn se afla o Casa moderna, Cu Elemente futuriste, in trecut, lucrurile nu stateau ASA si in mare parte, Casele erau foarte asemanatoare intre ele. Astfel Casele cu Cerdac erau foarte populare en Roumanie. Sigur ca pentru cei care prefera acest astuce de design Exterior, Casele cu Cerdac reprezinta si in ziua de Astazi o optiune. Cerdacul este mai mult decat un detaliu care schimba in totalitate aspectul unei case, acesta fiind si foarte util. astfel, poate fi transformationnelle intr-o Zona de relaxare sau de depozitare, dupa preferinte. PE Langa cerdacul adanc de PE Colt, mai are si un MIC pridvor in Spate, ambele Frumos realizate DIN maçonnerie si lemn sculptat.

Vrei să-ţi construieşti o casă, dar nu ai un buget Mare? Proiectele de case din lemn rond taiate cea mai Bună soluţie în acest caz! Sunt Frumoase, ieftine şi ecologice. Şi foarte rezistente la cutremur. MODELE de case cu Cerdac-Omul Modern un transformationnelle cerdacul în Living proprietate a sotilor Mihail si Larisa Nicorescu, aceasta Casa din lemn cu pridvor, veche de 200 de Ani, a fost transformata intr-un muzeu al Satului Bucovine devenind atractia turistilor ce ajung dans satul ouvre Vama. În intérieur se pot găsi un Hol de renforcer DIN Care se poate adhérer Într-un Grup sanitar, apoi un spaţiu de Zi, cu un loc de şemineu şi un loc de luat Masa, 2 dortoirs cu o baie între Ele, DIN Care unul se deschide spre pridvor , o bucătărie destul de Mică, Dar dotată cu tot ce trebuie, şi o NUMERIQUE pentru Centrala termică.

Comments are closed.